Aftercare

De gezondheid van uw haar is onze zorg

Wella Professionals

Omdat bij ons de gezondheid van het haar centraal staat, werken wij uitsluitend met de producten van Wella Professionals en volgen wij de allerlaatste trainingen.

Het is belangrijk om uw haar thuis goed te onderhouden zodat u langer plezier houdt van uw geknipte coupe of gepersonaliseerde kleur.

Om uw haar zo gezond mogelijk te houden werken wij vaak met WellaPlex. Dit systeem zorgt ervoor dat uw haar tijdens het kleurproces niet (erger) beschadigd raakt. Het neemt tot ongeveer 80% van de chemie af en bestaat uit 3 stappen.

  • Stap 1: Bij het kleurmengsel wordt Wellaplex nummer 1 toegevoegd, dit zorgt voor de afname van de chemie in de kleur en maakt het haar minder breekbaar.
  • Stap 2: Na het uitspoelen van de kleur wordt Wellaplex nummer 2 aangebracht op uw haar en moet 5 tot 40 minuten inwerken afhankelijk van de ondergrond van uw haar. Dit zorgt ervoor dat de gebroken zwavelbruggen die zich bevinden in uw haar, zich herstellen. Het werkt als een soort lijm.
  • Stap 3: Een week nadat u gekleurd bent in de salon, brengt u zelf Wellaplex nummer 3 aan op pas gewassen, handdoekdroog haar. Dit kunt u minimaal 10 minuten laten zitten, vervolgens uitspoelen en conditioner of masker gebruiken die u is aangeraden in de kapsalon. Wellaplex nummer 3 zorgt ervoor dat de ‘gelijmde’zwavelbruggen ook daadwerkelijk gelijmd blijven. U kunt het dus zien als een onderhoudsbeurt.

Hoelang u Wellaplex nummer 3 moet gebruiken is afhankelijk van de conditie van uw haar. Uw haarstyliste zal u deze informative verstrekken.